Nasrullah: Opsioni i vetëm është rezistenca

11- Albanian

Sekretari i përgjithshëm i  Hezbollahut libanez ka dënuar projektin sionist për vazhdim të përhershëm të okupimit dhe ka deklaruar se alternativa e vetme për popujt e rajonit dhe Libanit, është rezistenca.

Agjencia e lajmeve Fars njofton se me rastin e hapjes së ngjarjeve kulturore dhe letrare me titull "Xhabal Amel", sekretari i përgjithshëm i Hezbollahut nëpërmjet një video lidhjeje, ka thënë se problemi i projektit sionist është ende i pranishëm. Disa janë duke u përpjekur për të injoruar atë apo thonë se ky problem nuk ka ndikime anësor. Por ky është një mëkat i madh dhe i vetmi shpëtim është ndjekja e rrugës së rezistencës.

http://albanian.irib.ir/lajme/item/152629-nasrullah-opsioni-i-vet%C3%ABm-%C3%ABsht%C3%AB-rezistenca

Write a comment

Comments: 2
  • #1

    Luisa Benning (Sunday, 22 January 2017 03:59)


    What's up, its nice post on the topic of media print, we all understand media is a fantastic source of information.

  • #2

    Joie Hinman (Tuesday, 24 January 2017 11:04)


    Good post. I certainly appreciate this site. Keep it up!