Shkatërrimi i regjimit sionist është në interes të popujve

11- Albanian

Sekretari i përgjithshëm i Hezbullahut të Libanit, ka thënë se shkatërrimi i regjimit sionist është në interes të popujve të rajonit.

Sipas rrjetit televiziv libanez Almejadin, Sejid Hasan Nasrullah gjatë fjalimit të tij me rastin e Ditës ndërkombëtare të Kodsit në jug të Bejrutit ka thënë: "Shkatërrimi i Izraelit nuk është vetëm në interes të Palestinës, por edhe në interes të botës arabe dhe Libanit. Nasrullah lidhur me qëllim të përkujtimit të Ditës ndërkombëtare të Kodsit përballë harresës së Kodsit dhe palestinezëve ka thënë: "Askush në botë nuk ka të drejtë të injoroj asnjë centimetër të territorit palestinez".

http://albanian.irib.ir/lajme/item/136014-nasrullah-shkat%C3%ABrrimi-i-regjimit-sionist-%C3%ABsht%C3%AB-n%C3%AB-interes-t%C3%AB-popujve

Write a comment

Comments: 0