Ajo çfarë është e rëndësishme për Hezbullahun është përkrahje dhe mbështetja e popullit

15- Albanian

Sekretari i përgjithshëm i lëvizjes së rezistencës islamike të Libanit (Hezbullah) , theksoi se çështja më e rëndësishme është fakti që Hezbullah gëzon mbështetje dhe përkrahje të madhe tek populli i Libanit, botës arabe dhe islame.

Agjencia Fars e lajmeve njoftoi se Sejed Hasan Nasrullah të mërkurën në mbrëmje në fjalimin e tij të mbajtur në Bejrut, ka reaguar ndaj vendimit të BE-s për futjen e krahut ushtarak të rezistencës islamike në listën e organizatave terroriste, ndërsa shtoi se vullneti i popullit libanez për mbështetjen e rezistencës dëshmon vendosmërinë dhe qëndrimin e tij për të mbrojtur territorin e vendit ndaj agresionit të sionistëve.

http://albanian.irib.ir/lajme/item/135650-ajo-%C3%A7far%C3%AB-%C3%ABsht%C3%AB-e-r%C3%ABnd%C3%ABsishme-p%C3%ABr-hezbullahun-%C3%ABsht%C3%AB-p%C3%ABrkrahje-dhe-mb%C3%ABshtetja-e-popullit

Write a comment

Comments: 0