Sot, gjysma e botës është me ne, prandaj nuk kemi frikë

12- Albanian

Sekretari i përgjithshëm i lëvizjes islamike libaneze Hezbollah deklaroi: "Në luftën me Izraelin askush nga ne nuk u frikësua dhe ne nuk u lëkundën dhe nuk u dorëzuam, ndërsa sot gjysma e botës është me ne dhe pozita jonë është më e fortë.

http://albanian.irib.ir/lajme/item/133989-nasrullah-sot,-gjysma-e-bot%C3%ABs-%C3%ABsht%C3%AB-me-ne,-prandaj-nuk-kemi-frik%C3%AB

Write a comment

Comments: 0