Hezbullah: Bota islame në përballje me sionistët të veprojë në mënyrë konkrete dhe serioze

14- Albanian

Kështu ka deklaruar Sejed Hasan Nasrullah, sekretari i përgjithshëm i lëvizjes së rezistencës islamike libaneze Hezbullahu i cili sipas televizionit Mejadin gjatë një konference të mbajtur dje me rastin e çlirimit të jugut të Libanit dhe dëbimit të ushtrisë pushtuese sioniste, tha: Katastrofa e pushtimit të Palestinës në vitin 1948, nuk është vetëm katastrofë dhe fatkeqësi për Palestinën por për të gjithë arabë.

http://albanian.irib.ir/lajme/item/133116-hezbullah-bota-islame-n%C3%AB-p%C3%ABrballje-me-sionist%C3%ABt-t%C3%AB-veproj%C3%AB-n%C3%AB-m%C3%ABnyr%C3%AB-konkrete-dhe-serioze

Write a comment

Comments: 0