Nasrullah u përgjigjet akuzave kundër Hezbullahut

Albanian
Nasrullah u përgjigjet akuzave kundër Hezbullahut
Sejed Hasan Nasrullah, në fjalimin e tij të mbajtur mbrëmë u është përgjigjur akuzave që u janë drejtuar Hezbullahut dhe përçarjen mes shiitëve dhe sunitëve e ka cilësuar një veprim tepër të rrezikshëm për interesat e Libanit.
http://albanian.irib.ir/lajme/item/129268-nasrullah-u-p%C3%ABrgjigjet-akuzave-kund%C3%ABr-hezbullahut

Write a comment

Comments: 0